Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε δημοπρασία για τα χειρουργεία της η ρακέτα του Τσιτσιπά και οι φανέλες Μπουρούση – Παππά (εικόνες)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε δημοπρασία για τα χειρουργεία της η ρακέτα του Τσιτσιπά και οι φανέλες Μπουρούση - Παππά (εικόνες)

Ξεκινά σήμερα η δημοπρασία αγάπης με αντικείμενα γνωστών αθλητών για την αποκατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου από τις βλάβες της επίθεσης με βιτριόλι

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου – στον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράτζουλα – βρίσκονται από σήμερα ομάδες και αθλητές, προσφέροντας αντικείμενα σε δημοπρασία για να την ενισχύσουν στα πολυάριθμα χειρουργεία που θα χρειαστούν.

Μεταξύ άλλων, θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά – τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ – αλλά ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά.

mpourousis

tsitsi

papas

pappaspai

Θα διατεθούν επίσης μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη, εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Σημειώνεται πως τα αντικείμενα των αθλητών θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση Charity Idols, που έχει έδρα τα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε δημοπρασία για τα χειρουργεία της η ρακέτα του Τσιτσιπά και οι φανέλες Μπουρούση - Παππά (εικόνες)

Πηγή dikaiologitika.gr