Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλάει για τον χωρισμό της: «Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου»

Photo: ant1

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και στο επίκεντρο της κουβέντας τους ήταν ο χωρισμός της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αλλά και οι φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της.

«Με τον Αριστομένη είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές. Αυτό βγήκε και στον χωρισμό γιατί νομίζω στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι, εκεί βλέπεις πράγματα που ούτε φανταζόσουν. Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Η αγάπη παραμένει, απλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Από ερωτική, μπορεί να γίνει φιλική μια σχέση, όπως έγινε και με εμάς. Στην αρχή ένιωσα μια ανασφάλεια απέναντι στα media, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και αυτό βγήκε στα φώτα τον Οκτώβρη», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ξεκαθάρισμα για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό

«Αφήσαμε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε πρώτα εμείς. Στην αρχή πίστευαν πάρα πολύ ότι υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μας οδήγησε στον χωρισμό, αλλά γίνεται και τώρα πολύ. Έχει περάσει καιρός και δεν έχω δείξει κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, το είχα ψάξει αυτό και είχα πάει και σε ψυχολόγο. Γατζωνόμουν πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία αυτή την περίοδο δηλώνει single.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλάει για τον χωρισμό της: «Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου»

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: