Φώτης Σεργουλόπουλος: «Στο σχολείο είχα ερωτικές σχέσεις με κορίτσια, το πάλευα» (βίντεο)

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Στο σχολείο είχα ερωτικές σχέσεις με κορίτσια, το πάλευα» (βίντεο)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε ότι είχε σχέσεις με γυναίκες στην εφηβεία  «Το φτου ξελευθερία και αυτό που με έσωσε ήταν ότι φεύγοντας από το λύκειο μπήκα στη δραματική σχολή, ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο, με πάρα πολύ γκέι κόσμο, με ελευθερία στη σεξουαλικότητα».

«Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα» εξομολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ενώ αναφέρθηκε και στην αποχή του από την τηλεόραση.

«Ήμουν τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν είχα πολλές προτάσεις. Ασχολήθηκα με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, το παιδί μου. Αυτό ήθελα να κάνω. Ταυτόχρονα συνέβαιναν πολλά κοινωνικά πράγματα στα οποία συμμετείχα και λίγο πολύ οι άνθρωποι της τηλεόρασης με έβλεπαν με άλλο μάτι. Με έναν ίσως προβληματισμό. Με το που σταμάτησα την τηλεόραση, δούλεψα ένα concept δικό μου εδώ και τρία χρόνια και αυτό θέλω να κάνω.

Στην τηλεόραση βλέπω ό,τι μου κάτσει. Με την πανδημία όλοι ανακαλύψαμε τις σειρές που βγαίνουν σε πλατφόρμες και μας ενθουσίασαν. Έχω δει Bachelor και έχω μείνει άφωνος. Είναι εξωπραγματικό που μπορεί να σε πάρει. Θα το δω λίγο αλλά ο χρόνος μου είναι πολύτιμος», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σχετικά με την αποχή του από την τηλεόραση.

«Είχε ερωτική σχέση με κορίτσια, το πάλευα»

Για την προσωπική του ζωή και το πώς βίωσε τη σεξουαλικότητά του ο ηθοποιός δήλωσε, «Στο σχολείο είχα ερωτική σχέση με κορίτσια, και αυτό έσβηνε κάπως το ότι ήμουν ένα γκέι αγόρι. Το προσπαθούσα, το πάλευα. Αλλά το μυαλό μέσα έβραζε, είχα χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μου»

«Όταν το ανακάλυψα αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη.

Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Στο σχολείο είχα ερωτικές σχέσεις με κορίτσια, το πάλευα» (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: