Φιλιππίδης: Η σκληρή απάντηση στον παλιό του φίλο Γιώργο Λέφα (βίντεο)

Φιλιππίδης: Η σκληρή απάντηση στον παλιό του φίλο Γιώργο Λέφα (βίντεο)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε λόγο για πρώην συνεργάτες του, που διαγωνίζονται στο πώς θα τον σπιλώσουν για να κερδίσουν δημοσιότητα

Σκληρή απάντηση στον ηθοποιό και πρώην συνεργάτη του, Γιώργο Λέφα, έδωσε μέσω του δικηγόρου του ο Πέτρος Φιλιππίδης από τις φυλακές Τρίπολης.

Ο ηθοποιός που βρίσκεται προφυλακισμένος – κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες – εξέφρασε την ενόχλησή του για τις δηλώσεις πρώην συνεργατών του «που διαγωνίζονται να τον σπιλώσουν».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει.

Προκαλεί θλίψη, άνθρωποι που συνεργάστηκα μαζί του πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιπππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα.

«Η σύζυγος του Φιλιππίδη μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά» 

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λέφας έδωσε το σαββατοκύριακο μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για το τι του ζήτησε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το Μetoo. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου λέγε, λέγε και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου. Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.»

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λέφας αποκάλυψε:

«Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;»

Φιλιππίδης: Η σκληρή απάντηση στον παλιό του φίλο Γιώργο Λέφα (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr

Tags: