Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αυτά είναι τα 840 εκλογικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας, πού μπορείτε να ψηφίσετε

eurokinissi

Τα 840 εκλογικές κέντρα που θα ανοίξουν σε ολόκληρη την Ελλάδα για τις εκλογές νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή.

Τα 840 εκλογικά κέντρα που θα ανοίξουν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου για να υποδεχθούν τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρος στην ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή για την τήρηση του καταστατικού και των εκλογικών διαδικασιών της εκλογής ηγεσίας.

Τα 818 από αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα, σε δημαρχείο, κέντρα νεότητας, εργατικά κέντρα και μια σειρά άλλους χώρους. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν αρκετά περισσότερα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα.

Ακόμα 22 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν για τους Απόδημους σε 11 χώρες σε όλο τον κόσμο με τα περισσότερα να είναι στη Γερμανία.

Μπορείτε να δείτε όλα τα εκλογικά κέντρα εδώ

Στις 29 Νοεμβρίου το debate

Στις 22:00 της 29ης Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έπειτα από τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν μεταξύ των υποψηφίων το debate το οποίο θα μεταδώσει η ΕΡΤ.

Οι εκπρόσωποι των πέντε εκ των έξι υποψηφίων προέδρων συμφώνησαν για το debate, έστω και χωρίς τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ενώ οι δημοσιογράφοι που θα πάρουν μέρος θα είναι οι Αντριάνα Παρασκευοπούλου που θα παρουσιάσει, ο Γιώργος Κουβαράς από το Action24, ο Παύλος Τσίμας από τον ΣΚΑΙ και ο Τάσος Παππάς από την Εφημερίδα των Συντακτών.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αυτά είναι τα 840 εκλογικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας, πού μπορείτε να ψηφίσετε

Πηγή dikaiologitika.gr