Διπλός ξυλοδαρμός μαθητή μέσα σε σχολείο της Λάρισας

Διπλός ξυλοδαρμός μαθητή μέσα σε σχολείο της Λάρισας

Σάλος στη Λάρισα από τη διπλή επίθεση σε 16χρονο μαθητή, μέσα στο σχολείο του.

Συγκλονίζει ένα ακόμα περιστατικό βίας σε ανήλικους στη Λάρισα.  Συγκεκριμένα αφορά ξυλοδαρμό μαθητή Λυκείου από συνομηλίκους του και μάλιστα δύο φορές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία όλα ξεκίνησαν ανάμεσα σε μία άνευ σημασίας διαφορά μεταξύ δύο μαθητών. Επαγγελματικού Λυκείου και Γενικού Λυκείου της Λάρισας.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να προχωρήσουν στη σύλληψη ενός 17χρονου μαθητή, ενώ αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου άλλοι τρεις μαθητές, ένας 17χρονος και δύο 16χρονοι.

Ξυλοδαρμός σε δύο δόσεις 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χροvoς συλληφθείς και μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, πήγε στο Γενικό Λύκειο όπου φοιτά ο 16χρονος μαθητής και με τον έτερο 17χρονο, τον χτύπησαν, με το επεισόδιο να μην προσλαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο 17χρονος συλληφθείς αδιαφορώντας ωστόσο για το γεγονός ότι το Λύκειο βρισκόταν σε λειτουργία, επανήλθε και την επόμενη ημέρα. Ετσι, στο προαύλιο του Λυκείου ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη το δεύτερο διάλειμμα, προέτρεψε τον έτερο 17χρονο και άλλους δύο 16χρονους ενώπιον δεκάδων μαθητών να χτυπήσουν ξανά τον 16χρονο, όπως και συνέβη.

Διπλός ξυλοδαρμός μαθητή μέσα σε σχολείο της Λάρισας

Πηγή dikaiologitika.gr