Χαλάνδρι: «Δεν πυροβόλησα εγώ» λέει η 49χρονη εικαστικός (βίντεο)

Χαλάνδρι: «Δεν πυροβόλησα εγώ» λέει η 49χρονη εικαστικός (βίντεο)

«Με χτυπούσε, ήμουν λιπόθυμη κι έλεγε στο παιδί κοίτα τι θα πάθει η μάνα σου», ισχυρίζεται η 49χρονη εικαστικός για το έγκλημα στο Χαλάνδρι

Η 49χρονη εικαστικός μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως δεν πυροβόλησε εκείνη και συγκεκριμένα δήλωσε:

«Να απομακρυνθούν από τη ζωή του παιδιού μου, να μου δώσουν πίσω την κόρη μου, δεν τους δόθηκε με δικαστική απόφαση, το πήραν μόνοι τους και παρουσιάζουν πλαστά έγγραφα ως δικαστικές αποφάσεις.

Με στέλνουν κάθε μέρα με μηνύσεις στα δικαστήρια ότι δήθεν τους ενοχλώ. Εννοείται θα τους ενοχλώ μέχρι να μου δώσουν πίσω την κόρη μου ζωντανή».

«Θέλω να πάρω το παιδί μου ξανά κοντά μου, να θεραπεύσω τις πληγές της, εσωτερικές και εξωτερικές. Με έδερνε, με κλωτσούσε ήμουν λιπόθυμη και έλεγε στην κόρη μου “κοίτα τι θα πάθει η μάνα σου αν ξαναζητήσεις να πας μαζί της”» συνεχίζει κλαίγοντας.

Αναφερόμενη στο αιματηρό επεισόδιο, η 49χρονη υποστηρίζει ότι ήταν σε άμυνα. «Ήταν άμυνα για την προστασία της ζωής του παιδιού μου» λέει χαρακτηριστικά και για τις κατηγορίες ότι έβαλε πιστόλι στον κρόταφο του παιδιού, τονίζει ότι θα ζητήσει κατ’ αναπαράσταση εξέταση «για να δούμε ποιος έβγαλε πιστόλι πρώτος».

«Πήγα νωρίτερα από το περιστατικό στο νοσοκομείο που δουλεύει για να τον παρακαλέσω να με αφήσει να αγκαλιάσω την κόρη μου. Γιατί να μην τον πυροβολήσω τότε που δεν ήταν μπροστά το παιδί; Δεν πυροβόλησα εγώ» λέει για ακόμα μία φορά η 49χρονη εικαστικός.

Χαλάνδρι: «Δεν πυροβόλησα εγώ» λέει η 49χρονη εικαστικός (βίντεο)

Πηγή dikaiologitika.gr