Μπόρις Τζόνσον: Μετά τον Μπάιντεν αποκοιμήθηκε και ο ίδιος σε ομιλία στην COP26 και μάλιστα… χωρίς μάσκα!

0
34
Μπόρις Τζόνσον: Μετά τον Μπάιντεν αποκοιμήθηκε και ο ίδιος σε ομιλία στην COP26 και μάλιστα... χωρίς μάσκα!

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία του Μπόρις Τζόνσον που κυκλοφόρησε στα social media, εν ώρα… ύπνου σε ομιλία στην COP26. Ο Τζόνσον λοιπόν εμφανίζεται να κάθεται δίπλα στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες αλλά και τον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, παρακολουθώντας μια ομιλία στη διάρκεια της διάσκεψης για το Κλίμα, ωστόσο δεν αντέχει για πολύ και φαίνεται να έχει… αποκοιμηθεί χωρίς να φοράει μάσκα!

Μπόρις Τζόνσον: Μετά τον Μπάιντεν αποκοιμήθηκε και ο ίδιος σε ομιλία στην COP26 και μάλιστα... χωρίς μάσκα! | johnson ypnos
Μπόρις Τζόνσον: Μετά τον Μπάιντεν αποκοιμήθηκε και ο ίδιος σε ομιλία στην COP26 και μάλιστα… χωρίς μάσκα!

Το θέμα συζητήθηκε αρκετά από χρήστες στο Twitter, ωστόσο το πρωθυπουργικό γραφείο τοποθετήθηκε, αναφέροντας στη Mirror πως είναι «μεγάλη ανοησία» να υποστηρίζει κανείς ότι ο Τζόνσον κοιμόταν και πως υπάρχουν αρκετές ακόμη φωτογραφίες από την εκδήλωση όπου φαίνεται πως ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν ξύπνιος και φορούσε μάσκα.

Υπενθυμίζεται πως χθες, συζητήθηκε αρκετά για παρόμοιο λόγο και ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, σε βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται να κλείνει για λίγο τα μάτια του σε διάρκεια ομιλίας στην COP26.

Πηγή