«Αμύνθηκα και την έσπρωξα κι εγώ»: Τι δηλώνει η νεαρή που έδειρε γιατρό επειδή της ζήτησε rapid test

«Αμύνθηκα και την έσπρωξα κι εγώ»: Τι δηλώνει η νεαρή που έδειρε γιατρό επειδή της ζήτησε rapid test

Τη δική της εκδοχή παρουσιάζει η 19χρονη για όσα έγιναν στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου στο Μεσολόγγι. 

 

 

 

 

Σε βάρος μιας 19χρονης και του πατέρα της σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση σε γιατρό στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Η γιατρός ανέφερε πως το νεαρό κορίτσι αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test προκειμένου να μπει στο ιατρείο και να εξεταστεί.  Η 19χρονη φέρεται να έκανε λαβή στη γιατρό και να τη χτύπησε, ενώ και ο πατέρας της κατηγορείται για απειλή.

Τι λέει η 19χρονη στην εκπομπ΄ή TLive: 

«Εγώ τους τελευταίους 3-4 μήνες νοσηλεύομαι συνέχεια στο νοσοκομείο για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Έχω πυώδεις αμυγδαλές και επειδή το καταλαβαίνω πλέον, έχω μάθει πώς είναι επειδή είχα την αντιβίωση ήδη στο σπίτι μου, πήγα για συμπλήρωμα να το προλάβω νωρίς… Δεν μου ζήτησε ποτέ rapid test, ενώ εγώ το είχα πάνω μου, να μου το κάνει εάν χρειαστεί και σηκώνομαι και φεύγω, χωρίς καν να πω τίποτα.

Μπαίνω στο αυτοκίνητο και λέω στον μπαμπά ότι δεν γίνεται. Και βγαίνει ο πατέρας μου έξω από το αυτοκίνητο και πηγαίνει και τη ρωτάει: “γιατί δεν μπορείτε;”. Άρχισε να υψώνει τον τόνο της φωνής της και γυρνάει και της λέει ο πατέρας μου ότι “θα έπρεπε να ντρέπεστε, το παιδί είναι 19 χρονών, το χρειάζεται αυτό το πράγμα, δεν ζητήσαμε κάτι παράλογο”. Φεύγει ο πατέρας μου, έρχεται σε εμένα. Βγαίνω από το αυτοκίνητο, πηγαίνω και της λέω: “σε ποιον είπατε ότι θα κάνετε μήνυση;”. Και συνεχίσαμε και οι δύο να της μιλάμε στον πληθυντικό και σηκώνομαι, φεύγω και φεύγοντας γυρνάει και λέει στον πατέρα μου “τώρα καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά σας είναι βλαμμένα, σαν εσάς”. Και πάω εγώ προς το μέρος της και της λέω: “τι είπες;”. Και με σπρώχνει. Αμύνθηκα και την έσπρωξα κι εγώ πίσω και έπεσε κάτω».

Η 19χρονη λέει ακόμη ότι αν και ανεμβολίαστη, δεν είναι αρνήτρια και δεν έχει γνώσεις καράτε.

Ο πατέρας ανέφερε πως όλοι στην 8μελή οικογένειά του είναι ανεμβολίαστοι αλλά δεν αρνούνται να κάνουν rapid tests για να πηγαίνουν στην εργασία τους ή στο σχολείο.

«Αμύνθηκα και την έσπρωξα κι εγώ»: Τι δηλώνει η νεαρή που έδειρε γιατρό επειδή της ζήτησε rapid test

Πηγή dikaiologitika.gr