Αιτωλοακαρνανία: 18χρονη χτύπησε γιατρό επειδή της ζήτησε να κάνει rapid test

Αιτωλοακαρνανία: 18χρονη χτύπησε γιατρό επειδή της ζήτησε να κάνει rapid test

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 18χρονης και του πατέρας της για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες, Πέμπτη (18/11), στο χωριό των Οινιάδων στην Αιτωλοακαρνανία όπου μία νεαρή φέρεται να ξυλοκόπησε γιατρό, επειδή της ζήτησε να υποβληθεί σε rapid test.

Συγκεκριμένα μία 18χρονη που γνώριζε πολεμικές τέχνες, πραγματοποίησε μία εξειδικευμένη λαβή σε μία γιατρό, χτυπώντας την παράλληλα με μία κλωτσιά στο στήθος, ενώ ο πατέρας της που ήταν παρών στο περιστατικό, απειλούσε την άτυχη υγειονομικό.

Π΄΄ως συνέβη 

Αρχικά, η κοπέλα μαζί με τον πατέρα της, μετέβησαν στο ιατρείο, διότι η νεαρή είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα τα οποία έχρηζαν περαιτέρω διερεύνησης. Η ιατρός, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου παρέπεμψε τη νεαρή να υποβληθεί σε rapid test, για να διαπιστωθεί ότι δεν νοσούσε από κορονοϊό.

Φαίνεται όμως ότι πατέρας και κόρη, πίεσαν επιτακτικά την γιατρό να τους γράψει απλά κάποια αντιβιοτικά και να επιστρέψουν σπίτι. Η άτυχη υγειονομικός επέμεινε στην αρχική της θέση και τότε η 18χρονη την ξυλοκόπησε παρουσία τους πατέρα της.

Τέλος, οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 18χρονης και του πατέρας της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση, ενώ το περιστατικό καταδίκασαν ήδη οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού.

Αιτωλοακαρνανία: 18χρονη χτύπησε γιατρό επειδή της ζήτησε να κάνει rapid test

Πηγή dikaiologitika.gr