Αίγιο: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του οδοντιάτρου που πέθανε από κορονοϊό, «αυτή η κατάρα…»

Αίγιο: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του οδοντιάτρου που πέθανε από κορονοϊό, «αυτή η κατάρα...»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του 57χρονου οδοντιάτρου από το Αίγιο, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό. Ο οδοντίατρος ήταν ανεμβολίαστος, ενώ νοσηλευόταν από τις αρχές Αυγούστου. Παρά τις τρεις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί να τον αποσωληνώσουν, ο 57χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

«Ήταν αθλητής, έκανε γυμναστική, πρόσεχε την διατροφή του. Δεν κάπνιζε, δεν έπινε», λέει μεταξύ άλλων η μητέρα του οδοντιάτρου.

Τα λόγια της, ραγίζουν καρδιές: «Αυτή η κατάρα που ήρθε, τού έκανε τα πνευμόνια χάρτινα και δεν δουλεύανε. Δεν άντεξε, έμεινε απόψε από καρδιά».

Ο Γιώργος Καραβίτης ήταν γνωστός οδοντίατρος στο Αίγιο. «Διασωληνώθηκε έναν μήνα, μετά πήγε 2,5 μήνες στην εντατική αλλά είχε προχωρήσει στα πνευμόνια αυτή η κατάρα που ήρθε. Τον είχαν στο οξυγόνο, αλλά δεν άντεξε. Δύο φορές ήταν να κατεβεί κάτω. Ήταν έτοιμος, είχε επανέλθει για να κατεβεί στον θάλαμο αλλά μετά στράβωσε. Και τώρα ήταν η 3η φορά και πέθανε», εξηγεί η μητέρα του οδοντιάτρου.

O ίδιος και η οικογένεια του, δεν είχαν κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό. Η μητέρα του, υποστηρίζει πως δεν πρόλαβε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 57χρονος εκμυστηρεύτηκε στον γιατρό του πως αυτό ήταν το “μεγάλο λάθος” του.

«Υπολόγιζε να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό τον Σεπτέμβριο. Να πάνε να κάνουν εμβόλια, να πάνε να κάνουν εμβόλια», τονίζει η μητέρα του.

Στο Mega μίλησε και ο πατέρας του 57χρονου. «Δύο μέτρα άντρας, έπαιζε ποδόσφαιρο και σε μια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία, ήρθε στο σπίτι. Κάθισε για 5 μέρες, δεν πήγε αμέσως. Μετά τον πήγαν στον νοσοκομείο και μετά από τρεις μήνες πέθανε», ανέφερε ο πατέρας.

Αίγιο: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του οδοντιάτρου που πέθανε από κορονοϊό, «αυτή η κατάρα...»

Πηγή dikaiologitika.gr