Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Διατηρεί ακόμη σχέσεις με τον Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο!

0
27
Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Διατηρεί ακόμη σχέσεις με τον Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο!

Την Βίβιαν Παναγιωτοπούλου τήν γνωρίσαμε σαν πέρσι, περίπου τέτοια εποχή μέσα από το ριάλιτι του Bachelor και η αλήθεια είναι ότι σαν προσωπικότητα μας… απασχόλησε ιδιαίτερα.

Στην αρχή, εμφανίστηκε ως μια κοπέλα πολύ ήπιων τόνων, εν συνεχεία όμως είδαμε να κάνει «άλματα» και να κατακτά γρήγορα την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Αν και δε κατάφερε να γίνει η πολυπόθητη μία επιλογή, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ριάλιτι και σήμερα απολαμβάνει τη ζωή της με τον νυν σύντροφό της.

Η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει τόσο την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και να αποκαλύψει τις τωρινές στενές σχέσεις με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Για εμένα ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Δεν έχει σημασία που δεν κέρδισα, δεν έχει σημασία ο προορισμός, αλλά όλο το ταξίδι. Μέχρι και να πάμε στην Μάνη, ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω. Από την Μάνη και μετά το ένστικτό μου μού έλεγε ότι δεν θα συνεχιστεί» ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια.

Για τον χωρισμό Παναγιώτη – Νικόλ 

«Δεν ξέρω αν θα περίμενα ότι θα χωρίσει ο Παναγιώτης με την Νικόλ. Είδανε ότι δεν ταιριάζανε στην έξω ζωή και αποφάσισαν να χωρίσουν».

Μάλιστα,, γνωστοποίησε πως διατηρεί μία καλή σχέση με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και επικοινωνεί αρκετά συχνά μαζί του.

«Με τον Παναγιώτη έχουμε πολύ καλές επαφές. Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο και με μηνύματα σε πολύ φιλικό επίπεδο πλέον. Η μαμά μου τον είχε συμπαθήσει πολύ τον Παναγιώτη, μου είπε “δεν πειράζει” που δεν κέρδισα. Είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Παναγιώτη, τα είχαν πει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου.

Πηγή