Τι απαντά ο αστυνομικός – αρνητής που τέθηκε σε διαθεσιμότητα (βίντεο)

Τι απαντά ο αστυνομικός - αρνητής που τέθηκε σε διαθεσιμότητα (βίντεο)

Ο αστυνομικός που τέθηκε σήμερα σε διαθεσιμότητα σε νέο βίντεό του διαμήνυσε πως «ο αγώνας συνεχίζει μέχρι δικαίωσης ή τελικής πτώσεως»

Εμμένει στις θέσεις του ο αστυνομικός – αρνητής του εμβολίου – που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, έπειτα από ΕΔΕ, για όσα αναρτούσε σε βίντεό του στο YouTube.

Ο νεαρός άνδρας δήλωσε πως είναι επιλογή του η «μάχη» που δίνει, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν μετανοεί και δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει.

Ο «Τηλέμαχος», όπως παρουσιάζεται στα βίντεό του, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του από τις 4 Αυγούστου, στην οποία, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, απαντούσε «στα ψέματα» τηλεοπτικού σταθμού. 

«Ο αγώνας συνεχίζει μέχρι δικαίωσης ή μέχρι τελικής πτώσεως. Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μετράει τόσο πολύ, αυτό που μετράει είναι να κάνουμε αυτό που θεωρούμε μέρος της κουλτούρας μας και μέρος αυτών που διδαχθήκαμε από τους πρόγονούς μας», κατέληξε ο αστυνομικός.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας – και έπειτα από σχετική ΕΔΕ –  σε βάρος του αστυνομικού έχει επιβληθεί το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας. Ο αστυνομικός, που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Δυτικής Αττικής, από τον περασμένο Ιούλιο αναρτά βίντεο με τις προσωπικές του απόψεις και κάνει λόγο για «εξουσιαστές» και «κορονο-φασισμό».

 Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σχετικά με ανάρτηση – βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις.

Τι απαντά ο αστυνομικός - αρνητής που τέθηκε σε διαθεσιμότητα (βίντεο)

Τι απαντά ο αστυνομικός - αρνητής που τέθηκε σε διαθεσιμότητα (βίντεο) Πηγή dikaiologitika.gr