Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ, επίσημο το διαζύγιο με τον Σέρβο τεχνικό

(Φωτ.: Intime)

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

H ΑΕΚ να ανακοίνωσε απόψε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Σέρβος τεχνικός, από κοινού με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, έκαναν γνωστό πως αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα βρεθεί το Σάββατο (9/10) το πρωί στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ, επίσημο το διαζύγιο με τον Σέρβο τεχνικό

Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ, επίσημο το διαζύγιο με τον Σέρβο τεχνικό Πηγή dikaiologitika.gr