Συγκλονίζει η Δήμητρα Καστρίτση: «Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο»

(Φωτ.: Intime)

Η Δήμητρα Καστρίτση μίλησε για τις δικές της πολύ δύσκολες καταστάσεις που είχε στον αθλητισμό, καταγγέλοντας περιστατικά σωματικής και ψυχολογικής βίας, καθώς και σεξουαλική παρενόχληση.

Για το ελληνικό #MeToo μίλησε η Δήμητρα Καστρίτση και τα όσα περιέγραψε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη προκαλούν σοκ. Η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης αναφέρθηκε σε περιστατικά σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας καθώς και σε σεξουαλική παρενόχληση που έχουν συμβεί σε βάρος αθλητριών και αθλητών.

«Μας άφηναν νηστικές» είπε και «μας χτυπούσαν». «Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο, τα αυτιά μου μάτωναν», ανέφερε, περιγράφοντας στον Status περιστατικό σε ηλικία 12 ετών κατά τη διάρκεια προπόνησης για την Εθνική Ομάδα.

«Ξύλο μπορεί να έπεφτε ακόμα και γιατί μια αθλήτρια στην προπόνηση δεν τέντωνε καλά το χέρι της», τόνισε η Δ. Καστρίτση.

Σημειώνεται ότι η Δ. Καστρίτση είναι μεταξύ των 22 αθλητών που είχαν στείλε επιστολή στον πρωθυπουργό και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καταγγέλλοντας περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Συγκλονίζει η Δήμητρα Καστρίτση: «Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο»

Συγκλονίζει η Δήμητρα Καστρίτση: «Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο» Πηγή dikaiologitika.gr