Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός αρνητής, ΕΔΕ για τον Youtuber «Τηλέμαχο» (βίντεο)

(Φωτ.: Inime)

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός αρνητής των εμβολίων και των τεστ για τον κορονοϊό, ο οποίος αναρτά βίντεο στο κανάλι του στο Youtube και συστήνεται ως Τηλέμαχος.

Ο αστυνομικός, που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Δυτικής Αττικής, από τον περασμένο Ιούλιο αναρτά βίντεο με τις προσωπικές του απόψεις και κάνει λόγο για «εξουσιαστές» και «κορονο-φασισμό».

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από την ΕΛΑΣ, διατάχθηκε ΕΔΕ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και ο αστυνομικός αρνητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, έχουν διαταχθεί και διενεργούνται κι άλλες Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις για άλλα βίντεο που έχει αναρτήσει ο αστυνομικός.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής: Σχετικά με ανάρτηση – βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός αρνητής, ΕΔΕ για τον Youtuber «Τηλέμαχο» (βίντεο)

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός αρνητής, ΕΔΕ για τον Youtuber «Τηλέμαχο» (βίντεο) Πηγή dikaiologitika.gr