Σάββας Πούμπουρας: «Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα τεστ για μένα» (vid)

Σάββας Πούμπουρας: «Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα τεστ για μένα» (vid)

Ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε σήμερα Κυριακή καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι! και τον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου όπου και μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική του πορεία.

«Μπήκα στην τηλεόραση πριν 13 χρόνια και μπήκα εντελώς για πλάκα» δήλωσε ο παρουσιαστής. «Ήμουν 28 χρονών, ό,τι και αν έκανα τότε ήταν στην πλάκα».

«Δούλευα και βράδυ και το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή. Δε το κρύβω ότι υπήρχαν φορές που είχα κοιμηθεί στον καναπέ.» είπε για τις πρώτες του δουλειές στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και τον γάμο

«Στη δεκαετία των 20-30 εννοείται πως δεν είχα φανταστεί να γίνω οικογενειάρχης. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσω. Η γυναίκα μου το κατάλαβε αυτό, έκανε ένα καλό κόλπο: με άφησε ελεύθερο. Η αποδοχή είναι το μυστικό της σχέσης μας.»

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε και για μια άσχημη περίοδο στη ζωή του, όταν είχε περάσει κατάθλιψη.

«Δεν άντεχα. Δε μπορούσα να ξυπνάω το πρωί», εκμυστηρεύτηκε ο παρουσιαστής.

«Κατάφερα και το ξεπέρασα ναι. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, κανείς μας, δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εμάς».

Για την συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε: «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει. Το σκέφτηκα πολύ πριν πω το ναι. Αλλά με κέρδισε. Είναι ένα τεστ για μένα η εκπομπή».

Πηγή