Ποια παίκτρια του GNTM το «γύρισε» στις αισθησιακές ταινίες; (vid)

Ποια παίκτρια του GNTM το «γύρισε» στις αισθησιακές ταινίες; (vid)

Την παίκτρια γνωρίσαμε τρία χρόνια πριν, όταν πήρε μέρος στο GNTM. Πλέον, έχει αφήσει πίσω της τον λαμπερό κόσμο της μόδας και πρωταγωνιστεί σε αισθησιακές ταινίες.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Ανδρεάδη. Η νεαρή το καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και από τις πασαρέλες να μετακομίσει στα κρεβάτια (και όπου αλλού γράφει το σενάριο).

H ίδια μίλησε για την απόφασή της να συμμετάσχει σε αυτές τις ταινίες.

«Το τωρινό GNTM δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πήγα. Από τη στιγμή που δεν έχει την κυρία Καγιά δεν είναι GNTM. Ήταν καλό που πήγα και είδα πως είναι τα πράγματα. Τα πρότυπα αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός» είπε αρχικά για το GNTM.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της σε αισθησιακές ταινίες, ανέφερε: «Θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά. Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί.

Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά. Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και γω.

Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα, αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά. Τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες».

«Τα χρήματα είναι σίγουρα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό. Στις ταινίες παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες, αλλά είμαστε μαζί.

Δε μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει ζήλεια. Αλλά κυρίως υπάρχει κατανόηση», κατέληξε.

Πηγή