Πένθος στη Super League: Πέθανε ο Σπύρος Καποδίστριας

Intime

Με ανακοίνωσή της η Super League ενημέρωσε για τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Σπύρου Καποδίστρια, tακτικός αθλητικός δικαστής του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της λίγκας, Σπύρος Καποδίστριας.

Ο εκλιπών διετέλεσε αθλητικός δικαστής της λίγκας από το 2015 μέχρι το 2018 και έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (26.10) χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση της Super League

Με βαθιά οδύνη, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του αδέκαστου δικαστικού λειτουργού Σπύρου Καποδίστρια, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Σπύρος Καποδίστριας διετέλεσε ο πρώτος τακτικός αθλητικός δικαστής του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League από το 2015 μέχρι το 2018 και ξεχώρισε για την επιστημονική του κατάρτιση, την οξυδέρκειά του, το αίσθημα δικαίου, το ήθος, την εντιμότητά του, αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, σε όλες τις υποθέσεις που χειρίστηκε.

Ιδιαίτερα αγαπητός και μεταξύ των εργαζομένων της Super League, με την ευγένεια και την αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτήριζε, ο Σπύρος Καποδίστριας αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

Πένθος στη Super League: Πέθανε ο Σπύρος Καποδίστριας

Πένθος στη Super League: Πέθανε ο Σπύρος Καποδίστριας Πηγή dikaiologitika.gr