Ουκρανία: Κρεμάνε… τα ψηλά τακούνια τους οι αεροσυνοδοί

Ουκρανία: Κρεμάνε… τα ψηλά τακούνια τους οι αεροσυνοδοί | air

Οι γυναίκες αεροσυνοδοί ανά τον κόσμο έχουν ταυτιστεί με την ομορφιά και την κομψότητα, τα σακάκια και τις στενές φούστες και φυσικά τα ψηλά τακούνια. Ωστόσο στην Ουκρανία η εταιρεία SkyUp είναι έτοιμη για καινοτομίες, επιτρέποντας στο προσωπικό της να συνδυάζει την ωραία εμφάνιση με τη μεγαλύτερη άνεση.

Η Αλεξαντρίνα Ντενισένκο, επικεφαλής πληρώματος αεροσυνοδών με εφτά χρόνια εμπειρίας, εξηγεί στο CNN πως πολλές φορές σε μια πτήση δεν προλαβαίνει να καθίσει ούτε δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα το βράδυ να μην μπορεί να ανακουφίσει τα πρησμένα πόδια της.

Λαμβάνοντας παρόμοια παράπονα από πολλές συνάδελφες της η εταιρεία SkyUp, στην οποία εργάζεται και η προαναφερθείσα, αποφάσισε να σταματήσει την κλασσική στολή των αεροσυνοδών και να τους επιτρέψει περισσότερα άνετα ρούχα. Η καινούργια στολή, που σχεδιάστηκε πρόσφατα, περιλαμβάνει Nike αθλητικά και ένα χαλαρό πορτοκαλί κοστούμι με ένα άσπρο μακό και ένα μαντήλι από μετάξι.

«Τα ψηλά τακούνια δείχνουν όμορφα, δεν θα διαφωνήσω με αυτό, αλλά υποφέρεις στο τέλος μιας πτήσης. Τα αθλητικά είναι απίστευτα κουλ», δηλώνει στο Reuters η Ντενισένκο. Η νέα στολή θα κάνει το πρώτο της ταξίδι στις 22 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας ανάλογες αλλαγές αναμένονται και στη στολή των ανδρών, που πρόκειται να εγκαταλείψουν το κοστούμι για να φορέσουν ένα παντελόνι και ένα μακό μπλουζάκι με αθλητικά παπούτσια φυσικά…

Πηγή: edition.cnn.com

Πηγή