«Όχι» μετακινήσεις εκτός νομού για τους ανεμβολίαστους στις «κόκκινες περιοχές» προτείνει ο Τζανάκης

EUROKINISSI

«Καλό θα ήταν να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις “κόκκινες περιοχές”» προτείνει ο Καθηγητής Πενυμονολογίας, Νίκος Τζανάκης.

 

 

Υπέρ ενός μέτρου απαγόρευσης ή σοβαρού περιορισμού της μετακίνησης εκτός νομού για τους ανεμβολίαστους στις «κόκκινες περιοχές», τάχθηκε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, μιλώντας στο iatropedia.gr.

Ο Νίκος Τζανάκης τονίζει ότι θα έπρεπε να απαγορευθούν οι διανομαρχικές μετακινήσεις σε όσους δεν είναι εμβολιασμένοι, ώστε να μην διασπείρουν τον ιό στις περιοχές με χαμηλό ιικό φορτίο.

Ο Νίκος Τζανάκης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στη Θεσσαλονίκη και στις “κόκκινες περιοχές” στη βόρεια Ελλάδα καλό θα ήταν να περιοριστούν οι διανομαρχιακές μετακινήσεις. Αν μπορούσε να γίνει αυτό, θα ήταν καλό. Ιδιαίτερα οι μετακινήσεις, από επιβαρυμένους νομούς προς τους νομούς με χαμηλό ιικό φορτίο. Και αν θα μπορούσε αυτό να εφαρμοστεί να απαγορεύονται μόνο στους ανεμβολίαστους, αυτό θα ήταν καλό. Οι εμβολιασμένοι να μπορούν να περνάνε».

«Όχι» μετακινήσεις εκτός νομού για τους ανεμβολίαστους στις «κόκκινες περιοχές» προτείνει ο Τζανάκης

«Όχι» μετακινήσεις εκτός νομού για τους ανεμβολίαστους στις «κόκκινες περιοχές» προτείνει ο Τζανάκης Πηγή dikaiologitika.gr