Νέα ένταση στα Μέγαρα με Ρομά, κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου

(Φωτ. αρχείου: Intime)

Νέα ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/10) στα Μέγαρα, όπου Ρομά διαμαρτύρονται για το θάνατο του 18χρονου στην αιματηρή καταδίωξη του Περάματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή βρίσκονται περίπου 50 άτομα τα οποία με πέτρες και καδρόνια στα χέρια έχουν κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου, στο 39ο χιλιόμετρο.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και γίνεται εκτροπή της κίνησης των οχημάτων στον παράδρομο και στην παλιά Εθνική Οδό.

Τραυματίες αστυνομικοί από σκάγια καραμπίνας

Σημειώνεται ότι και αργά το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε ένταση στα Μέγαρα. Τέσσερις αστυνομικοί φέρεται να έχουν τραυματιστεί μετά από επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 18χρονου Ρομά στο Πέραμα.

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων, βάζοντας φωτιά σε λάστιχα. Δύο από τους αστυνομικούς μάλιστα φέρεται να έχουν δεχτεί σκάγια από καραμπίνα στα πόδια και να έχουν διακομιστεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δύο ακόμη έχουν τραυματιστεί από πέτρες, ένας εκ των οποίων χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αντίστοιχες διμαρτυρίες με εκείνες των Μεγάρων πραγματοποιήθηκαν σε Ζευγολατιό και κόμβο Αρφαρών στη Μεσσηνία.

Νέα ένταση στα Μέγαρα με Ρομά, κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου

Νέα ένταση στα Μέγαρα με Ρομά, κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου Πηγή dikaiologitika.gr