Μελάνια Τραμπ: Απέλυσε ομοφυλόφιλο εργαζόμενο του Λευκού Οίκου εξαιτίας των αναρτήσεών του στα social media

Μελάνια Τραμπ: Απέλυσε ομοφυλόφιλο εργαζόμενο του Λευκού Οίκου εξαιτίας των αναρτήσεών του στα social media

Στη δημοσιότητα μάς έρχεται άλλη μία πληροφορία για την οικογένεια Τραμπ, αποδεικνύοντας τις απρεπείς πράξεις και την άσεμνη αντιμετώπιση, προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, όσον αφορά την προηγούμενη διακυβέρνηση των ΗΠΑ. Έτσι λοιπόν πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου κατήγγειλε ότι το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε ομοφυλόφιλο υπάλληλο.

Καθώς εργαζόταν στον Λευκό Οίκο το 2018, η πρώην γραμματέας Τύπου, Στέφανι Γκρίσαμ γράφει σε απομνημονεύματά της με τίτλο «Τι είδα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» ότι ένας φίλος της μέσα στη διοίκηση απολύθηκε λόγω ενός «ζητήματος με την άδεια ασφαλείας του».

Το ανώνυμο άτομο «απομακρύνθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Λευκό Οίκο από μια γυναίκα που δούλευε στο HR ακολουθούμενο από έναν ένοπλο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών».

Η Γκρίσαμ ισχυρίζεται ότι έμαθε αργότερα πως ο υπάλληλος απολύθηκε λόγω του προφίλ που είχε στο Grindr. «Όποιος καθόριζε το πλαίσιο ασφαλείας φαίνεται ότι έπεσε πάνω στον λογαριασμό του στο Grindr και αποφάσισε ότι ορισμένα από τα πράγματα βρίσκονταν εκεί ήταν “ντροπιαστικά” για την ίδια την κα Τραμπ», γράφει η Γκρίσαμ.

Αν και δεν κατηγόρησε ευθέως για την απόλυσή του εργαζομένου τον πρώην αρχηγό του επιτελείου, Τζον Κέλι, η Γκρίσαμ έγραψε ότι η σχέση του με την υπόλοιπη ομάδα επιδεινώθηκε μετά από αυτό το συμβάν.

«Αν το άτομο απομακρύνθηκε μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι και επειδή είχε λογαριασμό στο Grindr, τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος», συνέχισε η Γκρίσαμ, εμπλέκοντας μάλιστα ευθέως τη Μελάνια Τραμπ για τη φερόμενη αδιαφορία της μπροστά στο όλο θέμα.

Πηγή