Κόντρα Περρή – Μαλέσκου: «Δεν είναι σωστός ο τρόπος που μιλάει ελληνικά», «θα πάρω το μέρος της» λέει η Μελέτη (βίντεο)

Κόντρα Περρή - Μαλέσκου: «Δεν είναι σωστός ο τρόπος που μιλάει ελληνικά», «θα πάρω το μέρος της» λέει η Μελέτη (βίντεο)

Συνέντευξη έδωσε ο Βαγγέλης Περρής και μίλησε για όλα. «Έριξε» τα καρφιά του στην Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά την υποστήριξε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Κατασυμπαθώ τη Δανάη Μπάρκα, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση παρουσιάστριας. Η εκπομπή που κάνει φέτος είναι εναλλακτική, την βλέπω με χαρά. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι που δεν το είχε δείξει. Κάνει μια εκπομπή που της ταιριάζει και αυτό είναι παράσημο», είπε ο Βαγγέλης Περρής και συνέχισε για την Ελένη Μενεγάκη: «Η επιστροφή της βασίλισσας. Θέλει να τα βρει όπως τα άφησε όλα, να τα κάνει όπως τα είχε αφήσει. Τα κάνει μια χαρά, δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι».

Σχετικά με τα ριάλιτι, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Το GNTM είναι μια πολύ καλή παραγωγή. «Κλωτσάνε» κάποια κομμάτια όπως η συγκινησιακή εκμετάλλευση των ανθρώπων. Το Bachelor είναι μια μεγάλη ανοησία, ένας τηλεοπτικός λεκές που όποιος αγγίζει, λερώνεται».

Αναφερόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Να είναι καλά το κορίτσι, της εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν τη θεωρώ την καλύτερη παρουσιάστρια. Την υποδέχθηκε πολύ λάθος ο κόσμος, αποθεώνοντας τον τρόπο που μιλάει ελληνικά, ο οποίος τρόπος που μιλάει ελληνικά δεν είναι ο σωστός».

Η Ελεονώρα Μελέτη στηρίζει την Ιωάννα Μαλέσκου στη κόντρα με τον Βαγγέλη Περρή

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να πει: «Εμένα με ξέρετε, θα πάρω τώρα το μέρος της Ιωάννας γιατί ταυτίζομαι μαζί της και καταλαβαίνω ότι μπορεί να δέχεται μια πίεση τώρα τελευταία και οφείλω, τουλάχιστον δημόσια να εκφράζομαι. Είναι το καθεστώς κάτω από το οποίο πρέπει και η ίδια να διαχειριστεί τη ψυχολογία της κάπως πιεστικό»

Κόντρα Περρή - Μαλέσκου: «Δεν είναι σωστός ο τρόπος που μιλάει ελληνικά», «θα πάρω το μέρος της» λέει η Μελέτη (βίντεο)

Κόντρα Περρή - Μαλέσκου: «Δεν είναι σωστός ο τρόπος που μιλάει ελληνικά», «θα πάρω το μέρος της» λέει η Μελέτη (βίντεο) Πηγή dikaiologitika.gr