Κατεχόμενα: Το ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους που τον οδηγεί στην παραίτηση!

0
22
Κατεχόμενα: Ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους τον οδηγεί στην παραίτηση!

Την παραίτησή του ετοιμάζεται να υποβάλλει ο πρόεδρος του ΚΕΕ και «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ, μετά το ροζ βίντεο, που διαδίδεται με ταχύτητα φωτός από χθες το βράδυ με αποστολή μηνυμάτων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ροζ βίντεο εμφανίζεται ο Σανέρ σε χώρο που μοιάζει με γραφείο, να κάνει βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, στην οποία μοιάζει να δίνει «οδηγίες» και εκείνη να γδύνεται. Το βίντεο αρχικά δεν είχε κυκλοφορήσει ανοικτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λόγω του περιεχομένου του αλλά το είδαν πολλοί που το έλαβαν μέσω μηνυμάτων και πλέον αναπαράγεται ευρύτερα.

Ο κ. Σανέρ θα παραιτηθεί άμεσα, από τη θέση του «πρωθυπουργού», από την προεδρία του ΚΕΕ και θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από το εκλογικό συνέδριο για την προεδρία του κόμματος. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι φημολογείται πως θα ορισθεί «πληρεξούσιος πρωθυπουργός» στην θέση του Ερσάν Σανέρ, είτε ο Ναζίμ Τσαβούσογλου «υπουργός γεωργίας» είτε ο Ουνάλ Ουστέλ, «υπουργός υγείας».

Το θέμα, προστίθεται, θα ξεκαθαρίσει σε συνάντηση των «υπουργών» του ΚΕΕ το απόγευμα. Επίσης, τα καθήκοντα του προέδρου του ΚΕΕ θα αναλάβει άλλος, όπως σημειώνεται, ώστε να υπάρξει ομαλότητα στο κόμμα μέχρι το εκλογικό του συνέδριο, μέσω του οποίου την προεδρία διεκδικούν πολλοί υποψήφιοι.

Δείτε παρακάτω τo ροζ βίντεο που «έκαψε» τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους

Πηγή