Κακοκαιρία Μπάλλος: Τι ισχύει με τους παιδικούς σταθμούς της Αττικής

Κακοκαιρία Μπάλλος: Τι ισχύει με τους παιδικούς σταθμούς της Αττικής

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Αττικής αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλου – Στην αρμοδιότητα των δήμων οι παιδικοί σταθμοί

Mε εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπ΄άλλος.

Κλειστά, όμως, θα παραμείνουν και αύριο όλα τα σχολεία στην Αττική, σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, στο ΣΚΑΙ 100,3. 

«Μετά από επικοινωνία που είχα με την ΕΜΥ, με ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει μικρή επιδείνωση της κακοκαιρίας τις νυχτερινές ώρες και η κατάσταση θα είναι παρόμοια μέχρι αύριο το μεσημέρι. Πάνω από όλα είναι η πρόληψη και η ασφάλεια των παιδιών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης. 

Σε ο,τι αφορά, ωστόσο, τους παιδικούς σταθμούς, ο περιφερειάρχης διευκρίνισε πως αυτοί εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των δήμων, παρότι η σύσταση της Περιφέρειας είναι να παραμείνουν και αυτοί κλειστοί.

Για τον λόγο αυτό, οι γονείς των παιδιών θα πρέπει να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του εκάστοτε Δήμου.

Υπενθυμίζεται πως οι δήμοι Μοσχάτου, Αχαρνών, Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας έχουν ήδη προβεί σε ανακοινώσεις, όπου ξακαθαρίζουν πως όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή.

Κακοκαιρία Μπάλλος: Τι ισχύει με τους παιδικούς σταθμούς της Αττικής

Κακοκαιρία Μπάλλος: Τι ισχύει με τους παιδικούς σταθμούς της Αττικής Πηγή dikaiologitika.gr