Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έκκληση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις

eurokinissi

Έκκληση προς τους πολίτες της Αττικής να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις απευθύνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναφέρει:

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απευθύνει έκκληση προς του πολίτες, οι οποίοι κινούνται στην Αττική και σε περιοχές που πλήττονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μήνυμα από το 112 και στους κατοίκους της Αττικής

Ο Μπάλλος σαρώνει τη χώρα με καταιγίδα να χτυπάει την Αττική αυτή την ώρα. Πριν από λίγα λεπτά εστάλη στους κατοίκους της Αττικής μήνυμα από το 112.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο μήνυμα «Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και πολιτικής Προστασίας ΓΓΠΠ, 13-10-2021 12:15. Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν.

minima734

Έντονα φαινόμενα αυτή τη στιγμή στην Αττική, με ισχυρή καταιγίδα να σαρώνει.

Ήδη σε πολλές περιοχές της χώρας, ο καιρός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια ενώ αναμένεται δύσκολο βράδυ. Επιπλέον, κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έκκληση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έκκληση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις Πηγή dikaiologitika.gr