Γκάμπι Πετίτο: Οι Αρχές συνέλαβαν σωσία του καταζητούμενου συντρόφου της

0
12
Γκάμπι Πετίτο: Οι Αρχές συνέλαβαν σωσία του καταζητούμενου συντρόφου της

Η υπόθεση δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο έχει συγκλονίσει τη διεθνή κοινότητα με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τον σύντροφο της άτυχης νεαρής προκειμένου να λάβουν απαντήσεις. Ωστόσο σε παράπτωμα έπεσαν οι αρχές στην προσπάθειά τους να βρουν τον νεαρό, όταν συνέλαβαν έναν κάτοικος της Νέας Υόρκης ενώ έκανε εκδρομή στα Απαλάχια όρη. Το μπέρδεμα συνέβη εξαιτίας της εκπληκτικής ομοιότητας με τον καταζητούμενο σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι.

Ο σωσίας του Λόντρι, ονόματι Σέβεριν Μπέκγουιθ, είχε πάει για έναν υπνάκο με τη σύντροφό του, Άννα Μπρέτμαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν τους ξύπνησαν έντονα χτυπήματα στην πόρτα. Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, ο Σέβεριν είδε μια ομάδα αστυνομικών με ασπίδες να εισβάλει και να τον σημαδεύει με όπλο. Σύντομα του είχαν περάσει χειροπέδες.

Μάρτυρες είχαν δει τον άνδρα να τρώει σε ένα εστιατόριο της περιοχής και ειδοποίησαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα την τρομερή παρεξήγηση. Ο Μπράιαν Λόντρι, σωσίας του οποίου είναι, απ’ ό,τι φαίνεται, ο Σέβεριν Μπέκγουιθ, αποτελεί τον μοναδικό ύποπτο στην υπόθεση δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο.

Πετίτο
Ο Μπράιαν Λόντρι είναι ο μοναδικός ύποπτος για τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο.

Όπως δήλωσε αργότερα ο συλληφθείς στο περιοδικό New Yorker, ένας από τους πράκτορες που τον συνέλαβαν έπιασε το κεφάλι του και διαπίστωσε ότι ακόμα και τα αυτιά του άνδρα έμοιαζαν χαρακτηριστικά με αυτά του υπόπτου. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Σέβεριν και τη φίλη του, όταν οι πράκτορες ανακάλυψαν ότι το ζεύγος είχε κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα που αντιστοιχούσε σε λογαριασμό από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης – την περιοχή, δηλαδή, απ΄όπου καταγόταν και η Πετίτο.

Ευτυχώς για τον Σέβεριν, το γεγονός ότι δεν είχε τα χαρακτηριστικά τατουάζ του Λόντρι κατάφερε να δημιουργήσει αμφιβολίες στους αστυνομικούς για το εάν ήταν πράγματι ο καταζητούμενος. Η εξακρίβωση των στοιχείων του οδήγησε, αργότερα, στην οριστική του απελευθέρωση. Η έρευνα για τον φυγά Λόντρι προφανώς συνεχίζεται.

Πηγή