Έξω φρενών ο Πετράκος: Μπορώ να κάνω εμετό μέσα στη μούρη σας – Μου ζητάτε να μην επιβιώσω;

0
104
Έξω φρενών ο Πετράκος: Μπορώ να κάνω εμετό μέσα στη μούρη σας - Μου ζητάτε να μην επιβιώσω;

«Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που λέτε» τόνισε ο Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτησή του στο facebook απαντώντας στην επίθεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες για το ότι θα δουλέψει σε μαγαζί που απευθύνεται μόνο σε εμβολιασμένους.

Συγκεκριμένα τονίζει στην ανάρτησή του αναφέρει πως «Σήμερα που ανακοινώθηκε ότι θα δουλέψω ξανά και πολύ στεναχωρήθηκαν τα κανάλια. Κάποιοι από τους φίλους μου μου έστειλαν μηνύματα ότι τους πρόδωσα, ότι κάνω τα πάντα για τα χρήματα. Δεν ζητάω την άδεια από κανέναν για να εργαστώ. Μου το έχει στερήσει η πολιτεία για καιρό και τώρα θα εργαστώ. Τον Ιούλιο κάποιοι πρόλαβαν να αναφέρουν ότι θα δουλεύουν μόνο για εμβολιασμένους. Ήταν καταδικαστέα η απόφαση τότε, γιατί δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων».

Συνέχισε λέγοντας πως «Η κυβέρνηση κατάλαβε το λάθος της και ανακοίνωσε ότι τα μαγαζιά αυτά να δουλεύουν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες. Οπότε είτε δουλεύεις και ζεις την οικογένειά σου είτε τρως από τα έτοιμα. Μόνο που εμείς δεν έχουμε έτοιμα, μετράμε τα λεφτά που έχουμε στην τσέπη μας. Άρα δεν ζητάω την άδεια για να εργαστώ με τον τρόπο που μου επιτρέπει το κράτος. Ακούω ότι λέτε ορισμένοι «ο Πετράκος θα τραγουδάει μόνο για εμβολιασμένους». Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό. Τι ζητάτε από μένα; Να κλείσει το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μην συντηρήσω την οικογένειά μου; Η πράξη που κάνω πως βλάπτει κάποιον; Διαχωρίζω κάποιον;» κατέληξε ο γνωστός μουσικός.

Έξω φρενών ο Πετράκος: Μπορώ να κάνω εμετό μέσα στη μούρη σας - Μου ζητάτε να μην επιβιώσω;

Έξω φρενών ο Πετράκος: Μπορώ να κάνω εμετό μέσα στη μούρη σας - Μου ζητάτε να μην επιβιώσω; Πηγή dikaiologitika.gr