Επιθέσεις ακροδεξιών: Με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ψάχνουν για εγκληματική οργάνωση

EUROKINISSI

Παραγγελία για διερεύνηση και άλλων εγκλημάτων όπως της εγκληματικής οργάνωσης, έδωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τις πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών. 

Παραγγελία για διερεύνηση και άλλων αδικημάτων, όπως αυτού της εγκληματικής οργάνωσης, έδωσε στους εισαγγελείς Αθήνας και Θεσσαλονίκης ο εισαγγελές του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, μετά τις επιθέσεις σε Σταυρούπολη και Νέο Ηράκλειο.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ανοίγει με τον τρόπο αυτό μια ευρύτερη έρευνα που θα μπορούσε να έχει κατάληξη αντίστοιχη της έρευνας για τη Χρυσή Αυγή, πριν η κατάσταση φτάσει σε ανεπανόρθωτα αποτελέσματα.

Στην εισαγγελική παραγγελία σύμφωνα με το dikastiko.gr υπογραμμίζεται ότι αν και η δικαιοσύνη έχει ήδη παρέμβει για τα συγκεκριμένα περιστατικά, υπάρχει «έδαφος και αφορμή για περαιτέρω δικονομική παρέμβαση, προς το σκοπό ελέγχου διακρίβσης τυχόν βαρύτερης ποινικής απαξίας αξιοποίνων συμπεριφορών, μη καλυπτόμενων από τις ήδη ασκηθείσες ποινικές διώξεις».

Επιθέσεις ακροδεξιών: Με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ψάχνουν για εγκληματική οργάνωση

Επιθέσεις ακροδεξιών: Με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ψάχνουν για εγκληματική οργάνωση Πηγή dikaiologitika.gr