Ελένη Φιλίνη: Όταν υπάρχει παρενόχληση σηκώνεσαι και φεύγεις

0
23
Ελένη Φιλίνη: Όταν υπάρχει παρενόχληση σηκώνεσαι και φεύγεις

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Ελένη Φιλίνη για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» και για τη ζωή της.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι ο ρόλος της στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» είναι κάτι διαφορετικό στην έως τώρα καριέρα της. «Είναι ξεχωριστή πρόταση. Ο ρόλος μου στα “Κομάντα και Δράκοι” είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα», δηλώνοντας πως η σειρά κυμαίνεται στα όρια του κινηματογράφου και όχι της τηλεόρασης.

Επίσης, δήλωσε ικανοποιημένη για τον ρόλο της και πως πάντα εκτιμάει τις δουλειές που κάνει. «Με ιντριγκάρουν τα πάντα στο σενάριο. Αγαπώ και υποστηρίζω όλες τις δουλειές που έχω κάνει».

Για την συμμετοχή της στο Your face sounds familiar είπε πως αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές που έχει κάνει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor, στο οποίο όπως η ίδια λέει «δεν θα πήγαινα ποτέ» .

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε, και για το ζήτημα της παρενόχλησης που έχει φέρει αναταραχή στον χώρο του θεάτρου. «Όταν υπάρχει παρενόχληση σηκώνεσαι και φεύγεις», λέει κατηγορηματικά.

Για την ερώτηση αναφορικά με την ηλικία της, όμως, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι όσο χρονών είμαι και όσο νιώθω», και πρόσθεσε πως εάν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα πήγαινε στον Παναμά με τον πατέρα της. Στη δύσκολη παιδική ηλικία που πέρασε, δεν παρέλειψε να αναφερθεί λέγοντας πως είχε αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια. «Στα 18 μου έπαθα μια λοίμωξη και έφτασα σε πολύ ακραίο σημείο. Έμαθα να εκτιμώ τη ζωή».

Πηγή