Διοικητής νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης απομακρύνθηκε μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

(Φωτ.: Pixabay)

Την παραίτηση του διοικητή νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, καθώς ο εν λόγω διοικητής φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά υποδιευθύντρια του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Με έγγραφη καταγγελία της στις αρμόδιες υπηρεσίες, υποδιευθύντρια νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει το διοικητή του νοσοκομείου πως την παρενόχλησε σεξουαλικά. 

Η αντίδραση του Υπουργείου Υγείας φέρεται να ήταν άμεση, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του News4Health, ο Θ. Πλεύρης ζήτησε την παραίτηση του διοικητή, την οποία και αφού έλαβε έκανε δεκτή με συνοπτικές διαδικασίες, προκειμένου να ελεγχθούν οι καταγγελίες, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακεί και η δικαιοσύνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η καταγγέλλουσα εργαζόταν σε άλλο νοσοκομείο της περιοχής και με απόφαση του εν λόγω διοικητή φέρεται να μετακινήθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου ο ίδιος ήταν επικεφαλής της διοίκησης.

Διοικητής νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης απομακρύνθηκε μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Διοικητής νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης απομακρύνθηκε μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση Πηγή dikaiologitika.gr