Χρήστος Δάντης: Αποκάλυψε την ηλικία του

Χρήστος Δάντης: Αποκάλυψε την ηλικία του

O Χρήστος Δάντης αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ ότι μάλλον δεν θα τολμούσε έναν πέμπτο γάμο, παραδεχόμενος ότι ο γάμος μάλλον δεν του ταιριάζει.

Ο τραγουδιστής απάντησε χαρακτηριστικά: «Νομίζω την ίδια κατάληξη θα έχει (με τους άλλους 4). Όταν ξέρεις ότι θα καταλήξεις σε ένα αναμενόμενο μονοπάτι και θα σε βάλει σε ταλαιπωρία, καλύτερα να μην το κάνεις».

Όπως είπε ο Χρήστος Δάντης για τον ίδιο έρωτας είναι τα παιδιά του. «Μέσω των γάμων μου δημιούργησα τρία πλάσματα, για τα οποία κόβομαι. Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει». Και συμπλήρωσε: «Και να μην είμαι σε κάποια σχέση, με κάτι θα είμαι ερωτευμένος. Θα είναι τα παιδιά μου, οι κιθάρες μου, η μουσική η ίδια. Μονίμως ερωτευμένος είμαι».

Στην ερώτηση για το αν σκέφτεται να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, απάντησε αποκαλύπτοντας την ηλικία του: «Έχω μεγαλώσει για παιδιά, είμαι πια 55 ετών. Ως πότε θα νταντεύεις, κάποια στιγμή θα πρέπει να με νταντέψουν κιόλας (γέλια)», ενώ επίσης γελώντας απάντησε στην ερώτηση αν θα ήθελε να γίνει παππούς: «Όχι, το απεύχομαι (γέλια). Είμαι πολύ μικρός για να γίνω παππούς».

Πηγή