Χοακίν Φίνιξ: Οι φήμες για πιθανό σίκουελ του «Τζόκερ» – Τι απαντάει ο ηθοποιός;

0
18
Χοακίν Φίνιξ: Οι φήμες για πιθανό σίκουελ του «Τζόκερ» - Τι απαντάει ο ηθοποιός;

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ξετρελαθεί στην ιδέα να γυριστεί ένα σίκουελ της πολυαγαπημένης ταινίας «Τζόκερ». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ιστότοπο ψυχαγωγίας The Playlist ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος ενσάρκωσε τον εμβληματικό ρόλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μονοπάτια που θα μπορούσε να ακολουθήσει η πλοκή ενός πιθανού σίκουελ της ταινίας. Αυτό λοιπόν θα σήμαινε ότι ο ίδιος θα ενσάρκωνε ξανά τον εμβληματικό κακό της DC.

Για την ερμηνεία του στην ταινία «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς ο 46χρονός Αμερικανός ηθοποιός τιμήθηκε με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, το 2019, υποδυόμενος τον Arthur Fleck, έναν αποτυχημένο κλόουν και stand-up comedian, ο οποίος βυθίζεται σιγά σιγά στην παραφροσύνη και την βία.

Χοακίν Φίνιξ: Οι φήμες για πιθανό σίκουελ του «Τζόκερ» - Τι απαντάει ο ηθοποιός; | Joker

Τι απαντάει ο διάσημος ηθοποιός για τις φήμες ενός πιθανού σίκουελ;

Φήμες για ένα πιθανό σίκουελ του «Τζόκερ» διαδίδονταν ήδη από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, η οποία έκανε συνολικά 1 δις εισπράξεις παγκοσμίως, τις περισσότερες για φιλμ με περιορισμό καταλληλότητας.

Ο Χοακίν Φίνιξ σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε τη δημιουργία κάποιου πιθανού σίκουελ, αν και φάνηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο. Σχολίασε, ωστόσο, προς τα που μπορεί να κατευθυνθεί ένα πιθανό δεύτερο κεφάλαιο για τον Arthur: «Είναι ένας ενδιαφέρον τύπος. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί του και να εξερευνήσουμε περαιτέρω. Όμως, αν θα το κάνουμε στα σίγουρα; Δεν το γνωρίζω».

Νωρίτερα το 2021 ο δημιουργός του «Τζόκερ», Τοντ Φίλιπς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να δούλευε πάνω σε σενάριο για το σίκουελ της ταινίας. Το νέο αυτό αποκαλύφθηκε σε άρθρο του The Hollywood Reporter με θέμα τους ισχυρότερους δικηγόρους του Χόλυγουντ, στο οποίο αναφέρεται ότι η συνέχεια του φιλμ βρίσκεται αναμφίβολα στα σκαριά.

Στο κείμενο για έναν εκ των δικηγόρων της λίστας, τον Warren Dern, στου οποίου το πελατολόγιο βρίσκεται ο Φίλιπς, γράφεται ότι «Ο Τοντ Φίλιπς έκλεισε συμφωνία να γράψει σε συνεργασία το σενάριο του επόμενου Τζόκερ». 

Ενώ, ένα επιπλέον δημοσίευμα του The Hollywood Reporter ανέφερε ότι έχει πληροφορίες από μέσα όσον αφορά τον προγραμματισμό της Warner Bros και ότι πράγματι «σχεδιάζεται σίκουελ του Τζόκερ».  

Χοακίν Φίνιξ: Οι φήμες για πιθανό σίκουελ του «Τζόκερ» - Τι απαντάει ο ηθοποιός; | joker
Χοακίν Φίνιξ: Οι φήμες για πιθανό σίκουελ του «Τζόκερ» – Τι απαντάει ο ηθοποιός;

Πηγή