Απόστολος Γκλέτσος: «Στημένη επειδή ενοχλώ η υπόθεση ναρκωτικών, επειδή ενοχλώ», τι είπε για τον λιμενικό

intime

Την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση ναρκωτικών, η οποία ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα, αρνήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο κ. Γκλέτσος έκανε λόγο για στημένη υπόθεση, τη χαρακτήρισε «σάχλες» και δήλωσε ότι έχει κινηθεί νομικά. Παράλληλα, εξήγησε ότι δεν τον έχει καλέσει ο εισαγγελέας.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι με τον λιμενικό που συνελήφθη για την υπόθεση ναρκωτικών (είναι επίσης από τη Στυλίδα) υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες καθώς συνομιλούσε μαζί του στο πλαίσιο των τηλεφωνημάτων που μπορεί να έχει με πολίτες εκ της προηγούμενης θέσεως του, ενώ εξήγησε ότι τους συνδέει και οικογενειακή φιλία, καθώς η σύζυγος του συλληφθέντα ήταν μαζί του στις εκλογές.

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξήγησε ότι ένας άνθρωπος με τα δικά του προβλήματα υγείας δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει χρήση ναρκωτικών και συμπλήρωσε ότι «όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές».

«Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να μείνω πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Οδηγούσα και με πήραν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα που με φωτογράφιζε ότι εμπλέκομαι με ναρκωτικά.

Ταράχτηκα, σάστισα, σταμάτησα και μίλησα με τον εαυτό μου. Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα με τους δημοσιογράφους, γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι κρύβομαι, ήταν εκατοντάδες τα τηλεφωνήματα.

Δεν με έχει καλέσει ο εισαγγελέας, δεν με έχουν καλέσει οι αρχές. Μιλάμε για σάχλες. Έχω κινηθεί νομικά και βλέπουμε από δω και πέρα», υπογράμμισε ο ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας.

«Βεβαίως υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω με τους πολίτες. Και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (τον λιμενικό που εμπλέκεται με τα ναρκωτικά) μιλάω, αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό. Θα βρουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες με όλους. Ο αξιωματικός του λιμενικού που εμπλέκεται έχει μία σύζυγο που ήμασταν μαζί στις εκλογές, έχουμε οικογενειακή φιλία».

«Δεν έχω καμία απολύτως εμπλοκή με τα ναρκωτικά. Ένας άνθρωπος που έχει κάνει τρία αποτυχημένα ablation στα 35 μου και τώρα είμαι 55, και πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή, αν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη, θα πεθάνω. Αν κάποιος γιατρός πει ότι δεν θα πεθάνω, ας το καταθέσει δημόσια»» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Απόστολος Γκλέτσος: «Στημένη επειδή ενοχλώ η υπόθεση ναρκωτικών, επειδή ενοχλώ», τι είπε για τον λιμενικό

Απόστολος Γκλέτσος: «Στημένη επειδή ενοχλώ η υπόθεση ναρκωτικών, επειδή ενοχλώ», τι είπε για τον λιμενικό Πηγή dikaiologitika.gr