Νίκαια: «Οικιακή βοηθός» έκλεψε τη σύνταξη από ηλικιωμένο αφού τον νάρκωσε (βίντεο)

Νίκαια: «Οικιακή βοηθός» έκλεψε τη σύνταξη από ηλικιωμένο αφού τον νάρκωσε (βίντεο)

«Οικιακή βοηθός» νάρκωσε ηλικιωμένο και του έκλεψε τη σύνταξη στη Νίκαια, άφαντη η Γεωργιανή.

Συγκεκριμένα, η Γεωργιανή παρουσιάστηκε στην οικογένεια στη Νίκαια ως οικιακή γηροκόμος, μέχρι να… κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της.

Σύμφωνα με το MEGA, η γυναίκα προσλήφθηκε για να προσέχει έναν 82χρονο αλλά τελικά… του έκλεψε τη σύνταξη.

«Ξαφνικά μετά από μία – μιάμιση ώρα, μας κάλεσε η σπιτονοικοκυρά της πολυκατοικίας, η οποία νοικιάζει το σπίτι στους γονείς μου, και είπε ότι ο πατέρας μου είναι πεσμένος στον διάδρομο του σπιτιού με την πόρτα ανοιχτή, η μητέρα μου είχε βγει έξω χτυπούσε τις πόρτες τρομοκρατημένη με αυτό που είδε», αναφέρει ο γιος του θύματος.

«Βρήκαμε τον πατέρα μου, σχεδόν αναίσθητο στο χολ, πεσμένο, να μην μπορεί να μιλήσει καλά και να μην μπορεί να κουνηθεί. Μας μιλούσε, αλλά είχε μία εικόνα εγκεφαλικού, να το πω έτσι. Άρχισε να μας λέει τα χρήματα, ότι “μου λείπουν τα χρήματα”. Βρήκα το χαρτί της ανάληψης από την τράπεζα που είχε κάνει το ίδιο το πρωί και τα χρήματα αυτά έλειπαν, ενώ η οικιακή βοηθός είχε γίνει καπνός».

Παρά τις δεκάδες κλήσεις στην υποτιθέμενη οικιακή βοηθό, εκείνη παραμένει εδώ και δύο ημέρες εξαφανισμένη μαζί με την σύνταξη του παππού.

Ο 82χρονος νοσηλεύεται στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαια σε άσχημη κατάσταση με σημάδια εγκεφαλικού. Παράλληλα, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διευκρινιστεί με ποια ουσία νάρκωσε η οικιακή βοηθός τον ηλικιωμένο.

«Μπορεί να του έριξε κάποιο υπνωτικό, είχε μία τάση υπνηλίας, όταν τον είδαμε. Εγώ υπέθεσα ότι κάτι του έριξε, για να κοιμηθεί το μεσημέρι για να μπορέσει να κάνει αυτή τη δουλειά», ανέφερε συγγενής του θύματος.

Η αστυνομία εξετάζει αν η γυναίκα έχει κάνει κι άλλες παρόμοιες ληστείες, καθώς ενδέχεται να είναι μέλος σπείρας που ληστεύει ηλικιωμένους υποκρινόμενη την οικιακή βοηθό.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, Αναστάσιος Μητόγλου, «η κατάσταση του ηλικιωμένου έχει σταθεροποιηθεί και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να δούμε τι έχει συμβεί».

Νίκαια: «Οικιακή βοηθός» έκλεψε τη σύνταξη από ηλικιωμένο αφού τον νάρκωσε (βίντεο)

Νίκαια: «Οικιακή βοηθός» έκλεψε τη σύνταξη από ηλικιωμένο αφού τον νάρκωσε (βίντεο) Πηγή dikaiologitika.gr