Ιωάννα Μαλέσκου: Λύγισε στον αέρα του Love it η παρουσιάστρια – «Αυτό είναι αγάπη άνευ όρων» (vid)

0
27
Ιωάννα Μαλέσκου: Λύγισε στον αέρα του Love it η παρουσιάστρια - «Αυτό είναι αγάπη άνευ όρων» (vid)

Η Ιωάννα Μαλέσκου λύγισε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Love it». Αιτία ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στη Σίσσυ Καλλίνη η Βάσω Μανοπούλου από τη Θήβα, μια γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς το αριστερό της πόδι.

Η Βάσω Μανοπούλου μίλησε στο «Love it» για τη ζωή της, την εκ γενετής αναπηρία της, τον σύντροφό της κι έστειλε το δικό της μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.

«Συγκινήθηκα! Συγκινήθηκα σε πολλά επίπεδα. Μιλάει με μια ωραία ενέργεια και με μια απλότητα… Ακούω τη Βάσω και συγκρίνω με εμένα πώς θα διαχειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση, πώς έχω διαχειριστεί διαφορετικές δυσκολίες στη ζωή μου. Συγκινούμαι γιατί βλέπεις κι αυτό το “αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς”. Και η μάνα της είπε σήκω. Και βρίσκεις τη δύναμη και το κάνεις», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συμπλήρωσε: «Εκεί που εγώ ανατρίχιασα με τον άνθρωπό της, που λέει “ο γλυκούλης μου δεν ρώτησε”. Αυτό είναι αγάπη παιδιά, να σε αγαπάει και να σε αποδέχεται όπως είσαι. Ελαττώματα, κουσουράκια, ιδιαιτερότητες, ο καθένας έχει τα δικά του. Κορίτσι μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άνθρωπό σου, με την οικογένειά σου. Είσαι ένας τρομερός άνθρωπος».

«Τέτοια παραδείγματα είναι στη ζωή που συνειδητοποιείς τα απλά πράγματα, αγάπη άνευ όρων ρε παιδιά. Εύχομαι για όλους μας να βρούμε τον άνθρωπο που θα κάνει τη διαφορά στη ζωή μας και θα μας δεχτεί όπως είμαστε. Αυτό είναι αγάπη!», είπε κλείνοντας η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή