Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σοβαρή πάθηση που έχει στα μάτια και χρειάζεται μεταμόσχευση, «δεν βλέπω» (βίντεο)

SCREENSHOT

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Φαίη Σκορδά η οποία μίλησε ανοιχτά για όλα. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα, και για το πρόβλημα υγείας που έχει και δεν βλέπει καθόλου.

Η Φαίη Σκορδά έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό του «The 2Night Show» στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος έσπευσε να την υποδεχτεί στην είσοδο και να την συνοδεύσει στη θέση της.

«Φοβόμουν μην σκοτωθείς στα σκαλιά» είπε ο παρουσιαστής στην οικοδέσποινα του «Πρωινού», η οποία ομολόγησε ότι δεν βλέπει καθόλου καλά.

Το πρόβλημα υγείας

«Θα πω την αλήθεια. Δεν βλέπω πολύ καλά. Έχω κερατόκωνο. Είναι μια πάθηση στα μάτια που ουσιαστικά χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ όμως έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς επαφής σκληρούς που είναι σαν γυάλινοι. Αλλά όταν τους φοράω στην εκπομπή βλέπω τέλεια. Μπορώ να τους φοράω και συνέχεια.

Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Στην εκπομπή δεν το έχω υπεραναλύσει αλλά ήθελα να το πω κάποια στιγμή. Γιατί όταν δε φοράω τους φακούς βλέπω, αλλά πρέπει να έρθω πολύ κοντά για να καταλάβω ποιος είναι. Τους φακούς τους φοράω σίγουρα στην εκπομπή. Τα γυαλιά δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο στο 03:00:

 

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σοβαρή πάθηση που έχει στα μάτια και χρειάζεται μεταμόσχευση, «δεν βλέπω» (βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σοβαρή πάθηση που έχει στα μάτια και χρειάζεται μεταμόσχευση, «δεν βλέπω» (βίντεο) Πηγή dikaiologitika.gr