Ελεονώρα Μελέτη: Τι είπε για την κόντρα Μαλέσκου – Καινούργιου

0
61
Ελεονώρα Μελέτη: Τι είπε για την κόντρα Μαλέσκου - Καινούργιου

Θέση στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου πήρε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της στην εκπομπή ανέφεραν ότι η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν υπερβολική και αυτό διότι δεν κατάφερε να διαχειριστεί την ενόχλησή της και υπέπεσε σε κάποια ατοπήματα.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποστήριξε την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς, όπως είπε, θεωρεί άδικη τη σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη και αυτό είναι κάτι που είχε βιώσει και η ίδια στο παρελθόν.

«Πολλά ονόματα έχουν ξεκινήσει από μικρότερα κανάλια και έχουν κάνει και τεράστια επιτυχία. Ίσως αυτό που λέει η Κατερίνα ότι η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί – και δε το ρίχνω στον ΣΚΑΪ γιατί δεν ήταν απόφαση του σταθμού – όποιο site διάβαζες και όποιο κανάλι άνοιγες έλεγε “έρχεται η Μενεγάκη της Κρήτης”.

Σε αυτό δεν φταίει η Ιωάννα ούτε όμως και η Κατερίνα. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που τον λέγανε “η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη” και σε αυτό έχω λόγο και το λέω εκ πείρας.

Δεν ήταν απόφασή μου ούτε της Ιωάννας… Είναι βάρος αυτό, είναι άδικο και αδικεί τον άνθρωπο. Η Ιωάννα βρίσκεται σε δυσμενή θέση όχι για την πορεία της εκπομπής αλλά γιατί βάλλεται από όλους».

Πηγή