«Δεν κόβεται και δεν αλλάζει ζώνη η εκπομπή της Μαλέσκου» – Τα σχόλια για την κόντρα με την Καινούργιου (vid)

0
27
«Δεν κόβεται και δεν αλλάζει ζώνη η εκπομπή της Μαλέσκου» - Τα σχόλια για την κόντρα με την Καινούργιου (vid)

Στην διαβεβαίωση ότι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα σταματήσει ούτε θα αλλάξει ζώνη, όπως φημολογούνταν, προχώρησε νωρίτερα σήμερα η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα.

«Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δεν θα κοπεί και δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα είναι απόλυτα θεμιτό» τόνισε.

Στη συνέχεια, η κ. Μαραγκουδάκη σχολίασε τις αναφορές της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της, στις οποίες συζητούσαν ότι πιθανόν να κοπεί η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον δίπλα μας. Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο, ούτε από την μία ούτε από την άλλη πλευρά. Είναι κακό που ήρθε ένας άνθρωπος από την επαρχία; Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε βολές».

«Πρέπει να σταματήσουν τα σχόλια από το ένα κανάλι στο άλλο. Πρέπει να σταματήσουν τα πρωινά τηλεδικαστήρια. Στα 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση δεν έχω δει ποτέ τόσο ανταγωνιστικό τοπίο» πρόσθεσε η ίδια.

Τι είπε για την Σπυροπούλου

Τέλος, η κ. Μαραγκουδάκη, αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας ότι «υπάρχει σε κάθε σκέψη μας στο μέλλον».

Πηγή