Αποσύρεται διάσημος τενίστας λόγω παρενεργειών από το εμβόλιο: Μετανιώνω που το έκανα

Αποσύρεται διάσημος τενίστας λόγω παρενεργειών από το εμβόλιο: Μετανιώνω που το έκανα

Ο Ζερεμί Σαρντί δεν θα αγωνιστεί φέτος σε άλλον αγώνα καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Άδοξο τέλος είχε για τον Ζερεμί Σαρντί η φετινή σεζόν λόγω του εμβολίου που έκανε για τον κορονοϊό.

Ο Γάλλος τενίστας, Νο.73 στον κόσμο, ανέστειλε επ’ αόριστον τις αγωνιστικές του δραστηριότητες λόγω των παρενεργειών που του προκάλεσε το εμβόλιο της Pfizer.

Όπως είπε ο ίδιος ο τενίστας στο AFP, «από τότε που εμβολιάστηκα, την περίοδο μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open, έχω πρόβλημα, παλεύω κάθε μέρα. Δεν μπορώ να προπονηθώ, να παίξω. Νιώθω έντονους πόνους σε όλο το σώμα μόλις προσπαθώ να κάνω κάτι στην προπόνηση.

Έτσι αποφάσισα να αποσυρθώ για λίγο καιρό και να δω τι συμβαίνει ώστε στο μέλλον να μην έχω κανένα πρόβλημα».

Επίσης πρόσθεσε ο Γάλλος: «Πήγα σε δύο γιατρούς, έκανα τεστ για να δω τι συμβαίνει. Αλλά δεν ξέρω, πονάω, κάποιες στιγμές δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

Προτιμώ να πάρω περισσότερο καιρό να αποθεραπευθώ και να σιγουρευτώ ότι στο μέλλον δεν θα έχω πρόβλημα, από το να προσπαθήσω να επιστρέψω στα κορτ το γρηγορότερο δυνατό και να καταλήξω να έχω περισσότερα θέματα.

Είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω το πόσο θα κρατήσει» τόνισε ο Γάλλος.
Αναφορικά με το αν μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο, ο Σαρντί τόνισε «δυστυχώς, τώρα μετανιώνω που το έκανα, αλλά τότε δεν θα μπορούσα να ξέρω».

«Είναι απογοητευτικό επειδή ξεκίνησα αυτή τη χρονιά πολύ καλά, έπαιζα πολύ καλά. Μετά πήγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου επίσης ένιωθα πολύ καλά. Τώρα η σεζόν μου είναι σε αναστολή και δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Το κάνει ακόμα πιο απογοητευτικό το γεγονός πως δεν έχω μπροστά μου δέκα χρόνια για να παίζω. Ξαφνικά τώρα μετανιώνω που έκανα το εμβόλιο, αλλά δεν θα μπορούσα να ξέρω».

Σε αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο Σαρντί έχει αρχίσει να σκέφτεται την περίπτωση απόσυρσης.

«Τον Φεβρουάριο θα γίνω 35, οπότε τώρα ίσως είμαι λίγο αρνητικός, αλλά για πρώτη φορά περνούν σκέψεις από το μυαλό μου ότι η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η τελευταία μου. Το σκέφτομαι. Είναι δύσκολο, γιατί περνάω πολύ καλά στο tour και θέλω να παίξω περισσότερο.

Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε αρκετά στοιχεία για το τι θα γίνει στο μέλλον από το εμβόλιο. Υπήρξαν άνθρωποι με παρόμοιες παρενέργειες, αλλά οι διάρκειες μπορεί να είναι διαφορετικές».

Αποσύρεται διάσημος τενίστας λόγω παρενεργειών από το εμβόλιο: Μετανιώνω που το έκανα

Αποσύρεται διάσημος τενίστας λόγω παρενεργειών από το εμβόλιο: Μετανιώνω που το έκανα Πηγή dikaiologitika.gr