Τζέισον Μομόα: Ο ρόλος στο Μπέιγουοτς που δεν θέλει να μάθουν τα παιδιά του

0
33
Τζέισον Μομόα: Ο ρόλος στο Μπέιγουοτς που δεν θέλει να μάθουν τα παιδιά του

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θέλουμε να μάθουν οι αγαπημένοι μας για μας. Και για τον ηθοποιό Τζέισον Μομόα είναι η εμφάνισή του στο Μπέιγουοτς.

Ο ηθοποιός αστειεύτηκε ακόμη λέγοντας χαριτολογώντας ότι ο ρόλος του στην παράσταση «δεν συνέβη ποτέ.

Την Κυριακή στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή Fitzy & Wippa έπαιξε ένα κλιπ όπου ο Μομόα είχε υποδυθεί στη σειρά το ρόλο ενός χαρακτήρα που ονομάζεται Τζέισον Λόαν στο Μπέιγουοτς  από το 1999 έως το 2001.

Ο συμπαρουσιαστής Μίκαελ Γουίπα παραδέχτηκε ότι υπήρξε μεγάλος φαν της σειράς και ότι η σύζυγός του του είχε πει να δείξει στη Μομόα πόσο «θαυμαστής» είναι.

«Η γυναίκα μου είπε, «Αποδείξτε του ότι είστε μεγάλος θαυμαστής κάνοντας την ίδια κίνηση με το φρύδι όπως το κάνει και ο Μομόα», δήλωσε ο Γουίπα.

Γελώντας, ο Μομόα απάντησε: «Κοίτα εδώ, φίλε. Αυτό φαίνεται υπέροχο. Κοίτα αυτό.»

Ο Μομόα περιέγραψε επίσης πώς τα παιδιά του ήταν οι μεγαλύτεροι θαυμαστές του. Καθώς μιλούσε για τα γυρίσματα του Aquaman 2, είπε ότι τα παιδιά ήταν ευτυχισμένα που ήταν στο πλατό και μάθαιναν τα «ακροβατικά».

Αλλά όταν ο Γουίπα ρώτησε τον Μομόα τι σχόλια έλαβε από τα παιδιά του αφού παρακολούθησαν το Μπέιγουοτς, ο Μομόα είπε: «Δεν λέμε τη λέξη “Β” εδώ. Θα κρύψουμε όλο αυτό το ταίρι! Δεν συνέβη ποτέ, φίλε!»

Ο ηθοποιός από τη Χονολουλού της Χαβάης σημείωσε επίσης ότι τα παιδιά του δεν θα παρακολουθούσαν ούτε το Game of Thrones, όπου και ενσάρκωνε τον Ντρόγκο, πράγμα λογικό.

Ο Μομόα έχει δύο παιδιά – τη Λόλα Λονάι, 14 ετών, και τη Νακόα-Γουλφ Μανακαουάπο Ναμακάεχα, 12 ετών – με τη σύζυγό του και εξίσου ηθοποιό του «Ένας διαφορετικός κόσμος», Λίζα Μπονέτ.

Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης συνέντευξης, η σύζυγος του Γοίπα εμφανίστηκε στην εκπομπή για να μιλήσει στο Μομόα.

Ο Γουίπα ήθελε να μάθει αν η γυναίκα του Λίζα ήθελε να κάνει μια ερώτηση, όπου κι εκείνη απευθυνόμενη στο Μομόα σχολίασε: «Γεια σου, πώς είσαι, Τζέισον; Συγχαρητήρια για την ταινία.»

Μάλιστα η Λίζα δε δίστασε να κάνει ανοιχτή πρόσκληση στο Μομόα να τους επισκεφθεί στο σπίτι τους όταν με το καλό τελειώσει η πανδημία.

Προς το τέλος της συνομιλίας, ο Μομόα έστειλε την αγάπη του στο λαό της Αυστραλίας, μίλησε για το πόσο απολαμβάνει τη χώρα και μοιράστηκε τις ευχές του σε αυτούς κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού.

«Ελπίζω να μείνετε όλοι ασφαλείς», πρόσθεσε ο Μομόα.

Ο Μομόα εμφανίστηκε στην εκπομπή για να προωθήσει το επερχόμενο θρίλερ δράσης Sweet Girl  όπου υποδύεται έναν χήρο που εργάζεται για να φέρει τους δράστες του θανάτου της συζύγου του στη δικαιοσύνη, προστατεύοντας παράλληλα την κόρη του,

Το Sweet Girl θα είναι διαθέσιμο σε streaming από τις 20 Αυγούστου στο Netflix.

Πηγή