Παιδί βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στην Πάτρα – Αναζητούνται οι γονείς του

0
6
Παιδί βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στην Πάτρα - Αναζητούνται οι γονείς του

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για παιδάκι μόλις έξι ετών που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος του στην Πάτρα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, αναζητούνται οι γονείς του. 

Ένα αγοράκι, μόλις έξι ετών, βρέθηκε τη Δευτέρα (09/08) να περιπλανιέται μόνο του στην Πάτρα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία παιδιού, του οποίου αναζητούνται οι γονείς του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας έξι ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε ασυνόδευτο, σε καλή κατάσταση υγείας, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2610695130 του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Παιδί βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στην Πάτρα - Αναζητούνται οι γονείς του

Παιδί βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στην Πάτρα - Αναζητούνται οι γονείς του Πηγή dikaiologitika.gr