Γιατρός ξεσπά κατά των αρνητών κορονοϊού: Κανείς δεν θέλει να σας αλλάξει το έρημο το DNA

0
5
Γιατρός ξεσπά κατά των αρνητών κορονοϊού: Κανείς δεν θέλει να σας αλλάξει το έρημο το DNA

Ο γιατρός Μανώλης Φραγκάκης με ανάρτηση του στρέφεται εναντίον των αρνητών του κορονοϊού αναλύοντας τις συνέπειες του.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση ενός γιατρού από τα Χανιά, με την οποία εκφράζει την αγανάκτησή του με τα επιχειρήματα των αρνητών του κοροναϊού και των αντιεμβολιαστών, καταθέτοντας τη δική του εμπειρία στη μάχη με τον ιό.

«Ας μάθουν επιτέλους πως σε ένα 24 ωρο, οι πνεύμονες ασπρίζουν και καταρρέουν, πως άνθρωποι νέοι βρίσκονται για μέρες διασωληνωμένοι, και στην σχεδόν απίθανη περίπτωση πλέον που αποσωληνωθούν, θα έχουν τρομερές επιπλοκές για το υπόλοιπο της ζωής τους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, απευθύνεται σε όσους συνειδητά διαδίδουν συνωμοσιολογίες και fake news κατά της πανδημίας και του εμβολίου, λέγοντάς τους να σταματήσουν «την κάθε βλακεία» και πως «δεν είναι πλάκα».

«[…] Κανείς δεν θέλει να σας αλλάξει το έρημο το dna, κανείς δεν θέλει να πεθάνετε για να ζήσουν στον κόσμο οι εκλεκτοί, το εμβόλιο δεν είναι το χάραγμα του Αντιχρίστου, το Μπέργαμο είχε νεκρούς στα καμιόνια- και μέσα σε αυτά ήταν και φίλος μου, και όσοι πεθαίνουν στα νοσοκομεία δεν είναι ηθοποιοί» γράφει στην ανάρτησή του.

Mάλιστα, επισημαίνει το γεγονός ότι οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν αυτά τα επιχειρήματα δηλώνουν «γνήσιοι Έλληνες πατριώτες» και πως ανυπομονούν κάποιος εμβολιασμένος να εμφανίσει οποιαδήποτε επιπλοκή για να στηρίξουν την επικίνδυνη ιδεολογία τους.

«Καταθέτουμε σώμα και ψυχή, ξενυχτάμε, κλαίμε και πενθούμε μαζί με τον κόσμο που έχασε τους δικούς του ανθρώπους, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να κοιτάμε παρέα τον ήλιο να έρχεται και να φεύγει, γιατί θέλουμε έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν της μετάλλαξης Δέλτα».

{https://www.facebook.com/manolete.fr/posts/10159661600093506}

Γιατρός ξεσπά κατά των αρνητών κορονοϊού: Κανείς δεν θέλει να σας αλλάξει το έρημο το DNA

Γιατρός ξεσπά κατά των αρνητών κορονοϊού: Κανείς δεν θέλει να σας αλλάξει το έρημο το DNA Πηγή dikaiologitika.gr