Χαρδαλιάς: Μέχρι 13/8 η απαγόρευση διέλευσης από δάση και άλση, και αυτή η νύχτα δύσκολη για την Εύβοια

0
11
ΙΝΤΙΜΕ

Την παράταση της απαγόρευσης μετακίνησης, διέλευσης και παραμονής σε πάρκα και άλση μέχρι τις 13 Αυγούστου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς που εκτίμησε πως αυτή θα είναι «άλλη μια δύσκολη νύχτα για την Εύβοια». 

Την παράταση της απαγόρευσης μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής σε πάρκα, άλση και εθνικούς δρυμούς μέχρι την Παρασκευή 13 Αυγούστου, ανακοίνωσε στη βραδινή ενημέρωση για τα πύρινα μέτωπα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα σημείωσε ότι τα περισ΄σότερα μέτωπα στη χώρα βρίσκονται σε ύφεση εκτός από εκείνο της Εύβοιας. Τόνισε ότι οι δυνάμεις που επιχειρούν στα μέτωπα της Εύβοιας, έχουν ενισχυθεί και πως θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε συγκεκριμένα: «Συνεχίζουμε καταβάλοντας κάθε προσπάθεια. Η εικόνα στην Αττική συνεχίζει να βελτιώνεται. Προσωπικό των ΕΔ και της Αστυνομίας θα συνεχίζει να περιπολεί για την επίβλεψη τυχόν αναζωπυρώσεων.

Στην Εύβοια ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτο. Το βράδυ θα είναι δύσκολο. Η Πυροσωβεστική καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διαφυλάξει ζωές και περιουσίες. Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις από τη χώρα μας αλλά και 100 πυροσβέστες από την Ουκραντία και 112 από τη Ρουμανία, ενώ έρχονται και Σέρβοι. Συνδρομή παρέχουν οι εθελοντές, Περιφέρεια και τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε Κρήτη και Ζάκυνθο υπήρξαν πυρκαγιές χρειάστηκαν εναέρια μέτωπα. Η Πυρκαγιά που πέρασε από Ηλεία σε Αρκαδία είναι σε ύφεση αλλά χρειάζεται ακόμα προσοχή. Ως την ερχόμενη Παρασκευή 13 Αυγούστου. Απαγορεύεται μετακίνηση, διέλευση ή εθνικούς δρυμούς. Κάθε δραστηριότητα ή εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Απευθύνουμε έκκληση να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των αρχών.

Χαρδαλιάς: Μέχρι 13/8 η απαγόρευση διέλευσης από δάση και άλση, και αυτή η νύχτα δύσκολη για την Εύβοια

Χαρδαλιάς: Μέχρι 13/8 η απαγόρευση διέλευσης από δάση και άλση, και αυτή η νύχτα δύσκολη για την Εύβοια Πηγή dikaiologitika.gr