Άνοιξε και πάλι ο φάκελος της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

0
26
φωτογραφία αρχείου

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης για ακόμα μία μία φορά η υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Συνολικά εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων, οι γιοι και η σύζυγος του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί σε ισόβια ως ο βασικός πρωταγωνιστής, είναι αντιμέτωπα με βαρύτατες κατηγορίες.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της 1ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία διεξάγει νέα έρευνα για τα συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην αρπαγή και τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή, τον Αύγουστο του 2012. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνέργειας στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του θύματος, κατά περίπτωση.

Η σύζυγός του καταδικασμένου ως ενορχηστρωτή της υπόθεσης είχε πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος, ενώ πλέον είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Η μητέρα του Μάριου, από την πρώτη στιγμή δίνει αγώνα για να μάθει την αλήθεια για τον χαμό του παιδιού της και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Η ανακρίτρια εξετάζει μάρτυρες ώστε να ρίξει φως στην υπόθεση ενώ στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.

Ο ερευνητής αναφέρει ότι το πτώμα του φοιτητή μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, όπου οι δράστες εξαφάνισαν κάθε ίχνος με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα να μην έχει εντοπιστεί.

Άνοιξε και πάλι ο φάκελος της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Άνοιξε και πάλι ο φάκελος της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου Πηγή dikaiologitika.gr