Συναγερμός από πυροβολισμούς στο Μαρούσι μετά από τσακωμό ζευγαριού- Νεκρός ο άνδρας

0
18

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στο Μαρούσι στην οδό Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας διαπληκτίστηκε με την γυναίκα του στο σπίτι τους και πυροβόλησε. Ο διαπληκτισμός έγινε μέσα στο σπίτι με τον άνδρα να πυροβολεί στον αέρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα άρχισε να τρέχει και έχει διαφύγει.

Ο άνδρας σποραδικά συνεχίζει να πυροβολεί.

Τραγική κατάληξη είχε βέβαια ο οικογενειακός καβγάς μεταξύ του άνδρα και της συζύγου του το βράδυ της Πέμπτης.

Η αστυνομία που είχε αποκλείσει την περιοχή μετά τους συνεχόμενους πυροβολισμούς του 65χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, άκουσαν έναν πυροβολισμό μέσα από το σπίτι που βρισκόταν ο άνδρας, εισέβαλαν και τον βρήκαν νεκρό.

Η γυναίκα μετά τον τσακωμό είχε καταφέρει να διαφύγει και ο άνδρας της είχε παραμείνει στο σπίτι από όπου και συνέχιζε να πυροβολεί στον αέρα.

Μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε φωνές από το διαμέρισμα κάτω από το δικό του και τον γείτονά του να φωνάζει «με τελειώσατε και κάποια γυναίκα του απαντούσε». Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «άκουσα ένα μπαμ κατέβηκα κάτω είδα την πόρτα ανοικτή αλλά κανέναν μέσα και μουσική να παίζει. Μόλις βγήκα η αστυνομία είχε ήδη αποκλείσει την περιοχή». Ο γείτονας είπε ότι «μένω 5 χρόνια εδώ ο άνδρας ήταν ευγενέστατος, ούτε φασαρίες ποτέ με τη γυναίκα του ούτε τίποτα. Δεν ήξερα ότι είχε όπλο στο σπίτι».

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ωστόσο, ο άνδρας έχει αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του.