Επιστημονική ημερίδα “Καρκίνος & Υγεία”

0
530

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας (7 Απριλίου), στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου η επιστημονική ιατρική ημερίδα με θέμα: “Καρκίνος & Υγεία“.

Η γνωστή συγγραφέας Ιωάννα Λάκα writer supporting health παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο “Το ταξίδι του εαυτού μου” με θέμα τον καρκίνο του μαστού.. Η συγγραφέας αυτή τη φόρα δοκιμάζει ένα καινούριο εγχείρημα, επιδιώκοντας να συνδέσει πρόσωπα, καταστάσεις, περιστατικά που αφορούν προβλήματα υγείας με μια τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη. Καρκίνος μαστού, βουλιμία και παιδική παχυσαρκία συνδέονται άμεσα με ένα σημάδι-στίγμα.

imerida-karkinos-kai-ygeia-peristeri-01

Διακεκριμένες προσωπικότητες της Ιατρικής μίλησαν και ενημέρωσαν τον κόσμο για θέματα Υγείας. O καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου σε θέματα υγείας και Δ/ντης Καρδιολογικής Κλινικής Ομίλου “Υγεία”, ο αναπληρωτής καθηγητής Ουρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Dr. Μιχαήλ Χρυσοφός M.D PHD, ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Γκρίτζαλης, ο Dr. Πάνος Βενιέρης, χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος και ο γυναικολόγος μαιευτήρας Σωτήρης Χουρσόγλου.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και οι ομιλητές έδωσαν χρήσιμες συμβουλές αλλά και προτάσεις για τον καρκίνο και την πρόληψη.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη Σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη.

Συμμετείχαν οι φορείς: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Περιφερειακό Τμήμα Περιστερίου), Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Μαζί για τη Ζωή”, win cancer, Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών K.Ε.Φ.Ι, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Η Ελπίδα”, Σύλλογος Στήριξης Παιδιών με Ιδιαιτερότητες “Μπορώ”, Π.Ε.Δ.Υ. Περιστερίου και το Κέντρο Υγείας Περιστερίου.

Χορηγός επικοινωνίας: Ygeias support advisors, Κατάστημα DIM larissa