“Ράδιο Αρβύλα”: Μειώνεται η συχνότητα των εκπομπών

“Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το ”Ράδιο Αρβύλα” ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια”, είπε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας, ανακοινώνοντας την απόφαση της ομάδας να μειώσει την συχνότητα των εκπομπών από το 2017. Πρόκειται για απόφαση του ομάδας της εκπομπής και όχι για απαίτηση του καναλιού, όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο παρουσιαστής, καθώς ο ΑΝΤ1 αν θα μπορούσε θα του ζητούσε ακόμη και καθημερινή εκπομπή στον σταθμό.

Οι λόγοι αφορούν την δυσκολία που απαιτείται για να στηθεί μια εκπομπή όπως το “Ράδιο Αρβύλα” και η απόφαση είχε παρθεί εδώ και καιρό απλά η περίοδος των εορτών ήταν για την ομάδα η κατάλληλη περίοδος να το ανακοινώσει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης: “Μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις την συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή του Ράδιο Αρβύλα, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το Ράδιο Αρβύλα ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων ο Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας εκπομπής χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.