Βόλος: Μαθητές κακοποίησαν σεξουαλικά 10χρονο

0
197

Σεξουαλική κακοποίηση φέρεται να υπέστη ένας 10χρονος μαθητής Δημοτικού Σχολείου από συμμαθητές του, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του στην Αστυνομία και την υπόθεση διερευνά η Εισαγγελία. Πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας του μικρού αγοριού ανέφερε στην καταγγελία του, ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι συμμαθητές του παιδιού, τον κακοποίησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο, που βρίσκεται στην περιοχή Βόλου, με αιχμηρό αντικείμενο.

Ωστόσο κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται, όπως η εξέταση του μικρού μαθητή από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, το αποτέλεσμα της οποίας γνωστοποιήθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και διαπιστώνεται η κακοποίηση του ανήλικου μαθητή, χωρίς να προσδιορίζεται ο τρόπος που έγινε.

Το παιδί κατέθεσε στην Αστυνομία παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις ενώ ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρίσκεται από χθες στην Εισαγγελία Βόλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής ήδη άλλαξε σχολική στέγη, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, για να προστατευτεί.